​5/5 I ANMELDELSER

food-and-restaurant

GRATIS TILBUD​

offer

​PRIVATE & ERHVERV

paint

Malerfirmaet GLV 'Det gode håndværk'

Malerfirmaet GLV er et ungt professionelt malerfirma beliggende i lejre kommune. Virksomheden udfører alle opgaver inden for faget, alt fra lejligheder og huse, inde som udvendigt, til små køkkener og større renoveringer. Vi arbejder for private, erhverv, kommuner såvel som skoler og institutioner.

​Hos Malerfirmaet GLV er høj kvalitet, faglig stolthed og god kundeservice kernen i vores arbejde og vi bruger altid miljørigtige produkter til opgaven.

For os er maling ikke bare maling - og derfor går vi heller ikke på kompromis indenfor valg af produkter og vælger altid de bedste miljørigtige kvalitetsprodukter til opgaven.

Vi tager udgangspunkt i kundens egne ideer og ønsker, men holder os ikke tilbage, hvad angår rådgivning og vejledning omkring materialevalg, farver og design.

​Ingen opgaver er for store eller for små, og vi kører på hele Sjælland.

Vi udfører alt malerarbejde indenfor: Facader, renovering, vedligehold, flyttelejligheder, vinduesrenoveringer, køkkener / bad, maling og renovering af udvendig træværk, opsætning af filt / væv, fuldspartling, maling af trappeopgange mm.

​KONTAKT OS ALLEREDE I DAG. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 41 48 03 75 eller på mail info@glvmaler.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller blot har brug for mere information omkring vores malerarbejde.

Få hjælp til en opgave​

Beskriv kort hvad opgaven går ud på og få et gratis tilbud på din opgave.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 21 anmeldelser fra Facebook, håndværker.dk og anmeld håndværker

Firma​

Malerfirmaet GLV

CVR: 38429655

Adresse

Telefon

E-mail